Toamna Ofertelor

Venirea toamnei nu trebuie sa reprezinte un motiv de tristete. Chiar daca se termina concediile si incepe scoala, putem sa ne bucuram in continuare de ceea ce ne ofera aceasta frumos.

Pe langa faptul ca de cativa ani, din cauza schimbarilor climatice, vremea se pastreaza calda pana la sfarsitul lunii steptembrie si chiar buna pana in noiembrie-decembrie, toamna aduce cu ea o gramada de oferte si reduceri. Este momentul ideal sa profiti pentru a-ti innoi stocul de produse promotionale pentru evenimentele care urmeaza in urmatoarele luni sau chiar si pentru anul urmator.

Back To School

Inceperea unui nou an scolar sau universitar nu ar trebui sa fie doar momentul acela cand se termina vacanta.

Poate fi un prilej de a face lucrurile mai bine ca in anul precedent. Un nou inceput. Iti poti stabili altfel prioritatile, care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat si care pot fi intr-adevar amanate atunci cand procrastinezi.

Inceputurile sunt cel mai bine marcate de lucruri simbolice sau momente simbolice. In cazul scolii, rechizitele, materialele de papetarie nu sunt doar functionale. Evident ca acesta este scopul lor primar, insa marcheaza o noua etapa in viata oricui urmeaza o scoala. Caiete noi, stilouri noi, inceputuri noi.

Rucsace pentru toata lumea

Astazi iti vom prezenta cateva rucsace care ne-au atras noua atentia din marea de rucsace existente pe piata.

Ceea ce noi ne dorim de la un rucsac este ca acestea sa fie functional pentru fiecare persoana care il foloseste.

Si cum, bineinteles ca suntem diferiti si functionalitatea inseamna altceva pentru fiecare dintre noi.

De aceea, noi am selectat modelele care ne-au placut cel mai mult si credem ca si tie iti vor placea.

Pentru oferte personalizate si comenzi ne puteti contacta la adresa de e-mail offie@lexivo.ro sau la numarul de telefon 0728521125.

Toamna se numara rucsacele!