Cele mai importante elemente de estetica ale unei carti de vizita

1.Unul dintre cele mai importante elemente o reprezinta GRAFICA.

Inainte de a vedea exact ce scrie pe ea, toata lumea vede cum arata cartea de vizita. Cartea de vizita trebuie sa te reprezinte. Pe tine ca persoana fizica sau juridica. Indiferent daca esti un fotograf independent sau o multinationala.

Uite un exemplu de carte de vizita pentru un botanist. 

Iar aici a unui pictor. Ai inteles despre ce este vorba!

Discutia despre grafica se poate lungi multe ore. Cel mai simplu este sa apelezi la profesionisti. Ne furnizezi toate datele despre tine, cum ai vrea sa arate, ce ai vrea sa transmita, cateva exemple eventual, iar noi venim cu propuneri pentru tine.

Daca aceasta varianta nu iti surade, atunci apelezi la Google. Cauti un model si pe acela il vom face pentru tine.

Daca nici a doua varianta nu iti surade, vii cu propria grafica. Te poti gandi tu cam cum vrei sa arate, faci o schita si cu siguranta vei avea ceva care sa te reprezinte in totalitate. Noi te ajutam doar cu print-ul.

Grafica este elementul principal observat. Inainte de a citi datele de pe ea, cu totii vedem mai intai design-ul. Pentru o carte de vizita profi, care sa arate premium, de o calitate superioara (la fel ca munca ta) ai nevoie de o grafica bine gandita, bine aleasa, care sa fie „blanda” ochiului din punct de vedere cromatic. Fii foarte atent cui ii inmanezi aceasta sarcina.

2.Design-ul

3.Materialele

4..Taietura

Lasă un răspuns