ILUMI.RO este un concept de design prin care oferim produse fabricate cu ajutorul imprimantelor 3D, inspirat și creat din pasiune pentru frumos, culoare, dar și pentru magia luminii și cum se rasfrânge ea.
Știm că pentru a-ți transforma spațiul într-un loc unde vrei să-ți petreci timpul și să te simți confortabil, trebuie să-i dai o atingere care îți exprimă perfect personalitatea și stilul de viață.
Folosindu-ne de imaginație, cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D, creștem un concept de design, unic în România, care permite crearea unei atmosfere sofisticate și confortabile.
Atât lămpile cât și obiectele decorative pe care le producem sunt fabricate folosind materiale eco, prietenoase cu mediul înconjurător.
Echipa ILUMI.RO este una organică în cea ce privește creația. Viziunea dincolo de produs ne ajută să oferim inspirație clienților noștri asigurând totodată calitatea și autenticul produsului nostru.
Transport Gratuit

Transport Gratuit

Pentru produsele achiziționate a căror valoare totală depășește 1000 Lei se Livrează GRATUIT oriunde în România.
Consultanta Gratuita

Consultanta Gratuita

Ilumi se remarca prin prisma unei caracteristici pe care nu multe magazine le afiseaza, cea de consultanta in vederea alegeri produsului perfect.
Metode de Plata

Metode de Plata

Puteți alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plată.

Partenerii Companiei