Un nou design, o nou experienta

Suntem foarte incantati sa iti prezentam noul site ilumi.  Am regandit totul de la 0. Ne-am dorit ca tu sa ai parte de o intreaga experienta atunci cand esti in cautarea produselor noastre.

De asemenea ne-am dorit sa ne cunosti cu adevarat. Prin intermediul site-ului tu iei contact direct cu noi, asa ca imaginea acestuia trebuia sa corespunda cu imaginea noastra.

Totul este intr-o continua schimbare. Apar in fiecare zi produse noi, site-uri noi, firme noi, metode noi de promovare. Noi ne dorim sa tinem pasul. Mediul de lucru s-a schimbat, iar interconectivitatea si internetul au jucat un rol decisiv. Ceea ce am facut a fost sa imbinam tehnologia ultramoderna, pentru a eficientiza cat mai mult totul,  cu un design contemporan si curat din toate punctele de vedere. Totul trebuie sa fie la indemana ta si sa fii cat mai productiv atunci cand rasfoiesti paginile cu produse.

 

Mai multe categorii

Practic am facut curatenia de primavera. Noi ne-am apucat de prin toamna, dar hei, conteaza ca suntem gata acum.

Mai multe categorii inseamna un spatiu mult mai organizat. Inseamna ca fiecare produs are locul lui, iar tie iti va fi mult mai usor sa il gasesti. Tot ce trebuie sa faci, este sa stii ce vrei.

Iar daca nu stii, putem oricand sa venim in intampinarea ta cu propuneri si asistenta in alegerea produselor, asa ca nu ezista sa ne contactezi.

Mai multe produse

Am actualizat si imbunatatit si gama de produse disponibile pe site. Vei putea gasi in continuare produsele care iti plac si cu care te-am obisnuit, dar si altele noi.

Calitatea primeaza, de aceea nu intotdeauna vom putea sa iti oferim cel mai bun pret, insa cu siguranta iti vom oferi cele mai bune produse.

 

Pagini noi

Adaugarea catorva pagini noi in meniu inseamna ca avem cateva lucruri noi de oferit.

Pagina “Servicii” iti prezinta exact serviciile de personalizare disponibile. Fiecare serviciu disponibil este detaliat si exemplificat cu fotografii ale produselor personalizate astfel. Niciodata nu a fost mai usor sa personalizezi produse promotionale.

 

Pagina “Descarcari” iti pune la dispozitie cataloagele in format electronic ale furnizorilor cu care noi colaboram. Asa tu vei putea alege dintr-o gama si mai mare de produse, inafara de cele afisate pe site.

 

Pagina “Cariere” este pagina pe care daca tu aplici, noi putem deveni colegi. Aici vor fi afisate constant posturile disponibile, internship-urile, solicitarile de colaborari etc. Suntem extrem de deschisi catre noi colaborari cu oameni motivati si plini de viata.

In loc de concluzie

Speram ca noul site sa iti placa si sa te ajute in colaborarea noastra. Ne-am concentrat pe estetica si functionalitate. Insa nu ne oprim aici. Avem multe alte proiecte de care vei afla in perioada urmatoare.

Fresh, dinamic, creativ, curat si practic.

Lasă un răspuns