De Ce Eco Friendly?

Probabil ai observat si tu ca se vorbeste din ce in ce mai des despre mediul inconjurator si impactul pe care noi, oamenii, il avem asupra lui.

Nu este niciun secret faptul ca planeta noastra este intr-o continua suferinta din cauza ca cerem tot de la ea, fara sa dam inapoi mai nimic.

Daca aceste informatii iti sunt noi si nu esti familiarizat cu ele, iti mai spun cateva mai concrete. Poate te vor pune pe ganduri:

 1. Pamantul a pierdut aproximativ 80% din paduri si continua sa piarda 375 km2 pe zi.
 2. In fiecare ora 6 km de pamant fertil devine zona arida.
 3. In ocean exista o insula plutitoare de gunoi, in mare parte formata din plastic, de marimea Indiei, Europei si a Mexicului la un loc.
 4. Utilizam cu 50% mai multe resurse naturale decat ne poate oferi Pamantul. Practic am avea nevoie de o planeta si jumatate, ceea ce nu avem si nici nu vom avea.
 5. In marile si oceanele Pamantului, in acest moment, sunt mai multe pungi de plastic decat meduze.
 6. Fermele de vite sunt principalul motiv de poluare din cauza deseurilor, gazelor emanate de deseuri, consumul enorm de apa si pasuni.

Bineinteles, acestea sunt doar cateva dintre problemele Planetei, pe care in fiecare zi noi incercam sa nu le multiplicam, ba chiar sa le reducem.

Cum Putem Reduce Poluarea?

Cu pasi mici. Fiecare alegere eco friendly este un pas catre scopul final. Iar in ziua de azi este greu sa nu tii cont de mediul inconjurator, mai ales ca cererea este din ce in ce mai mare. Popularitatea acestor produse creste pe zi ce trece, iar imaginea companiilor care se declara prietenoase cu mediul inconjurator creste in ochii clientilor sai.

Prin simpla alegere a produselor care contin mai putin plastic si mai mult material reciclabil, faci o alegere corecta.

Cum Aleg Produse Eco Friendly?

In primul rand, daca urmeaza sa faci o cerere catre noi in care doresti sa achizitionezi produse promotionale, intreaba de variantele eco friendly. Agentul care se va ocupa de comanda ta, va sti cum sa te indrume pentru a face o alegere avantajoasa.

In al doilea rand, poti cauta direct produsele pe site iar in bara de search sa specifici cuvantul cheie “eco”.

Daca iti doresti produse pe care nu le-ai vazut la noi pe site, sau atipice, de asemenea agentul care se va ocupa de comanda ta isi va da tot interesul pentru a gasi la furnizorii nostri acel gen de produse.

Care Sunt Variantele de Produse Eco Friendly?

Iti voi da doar cateva exemple din cele mai uzuale:

 1. Sacose de cumparaturi. Este extrem de simpla trecerea de la pungutele de plastic luate din supermarket de cate ori faci cumparaturi. Poti achizitiona sacosele reutilizabile din iuta sau bumbac, mult mai rezistente, intr-o gama variata de marimi si modele, putand fi personalizate oricum iti doresti.
 2. Agende din materiale reciclabile. La conferinta urmatoare, vezi ce impact au aceste agende, mai ales daca specifici ca sunt eco friendly.
 3. Pixuri. Gama de pixuri din materiale reciclabile este foarte generoasa. Design-ul este chiar mai atragator decat ale celor plictisitoare din plastic. Plus ca sunt extrem de toxice. Iar aici nu te gandi doar la pixul in sine, ci si la modul in care acestea sunt produse.
 4. Mape pentru conferinta.
 5. Pahare reutilizabile pentru cafea. Este bine stiut faptul ca plasticul este toxic, cu atat mai mult atunci cand temperatura cu care intra in contact este una ridicata. Paharele din materiale reciclabile sunt o optiune pentru cele clasice din plastic.

Sper ca acest articol te-a facut curios cat sa cauti singur mai multe informatii despre toate aspectele poluarii planetei si ce impact au produsele promotionale clasice. Iar la urmatoarea comanda, macar un produs cerut sa fie eco friendly.

Lasă un răspuns