Turist cu experienta

In zilele noastre turismul a evoluat foarte mult. Acum nu mai este vorba doar despre a avea un loc unde sa dormi atunci cand calatoresti. Ceea ce conteaza si iti vei aminti peste ani si ani, este experienta in sine. Experientele traite intr-un loc nou dar si cea pe care o ai acolo unde te cazezi. Fie ca vorbim de hotel, pensiune sau apartamente individuale.

Se spune ca cea mai buna forma de marketing este cea a recomandarilor clientilor multumiti. Categoric suntem de acord cu acest lucru. Atunci cand esti multumit de experienta ta, iti doresti sa o impartasesti si cu ceilalti. Fie ca le vei povesti cunoscutilor sau chiar vei posta un review pe site sau pe Facebook, acestea sunt precum un magnet pentru viitorii clienti.

Detaliile fac diferenta

Aceasta experienta pune foarte mult accentul pe detalii, iar produsele promotionale intra in categoria „Detalii care fac diferenta”. Fie ca vorbim de un termos personalizat cu logo-ul si numele hotelului sau o lotiune de plaja daca vorbim de sezonul cald, acestea sunt produse dupa care tu ca turist te dai in vant. Si noi apreciem foarte mult ca in locurile in care mergem sa fim surprinsi de aceste mici detalii.

Iti doresti sa ai un obiect care sa iti aminteasca de locul si momentul respectiv.

De la ciocolata sau orice fel de dulciuri cu eticheta personalizata, la cani, pixuri, carnetele, agende, termosuri, seturi de baie, papuci pentru dus, toate aceste obiecte nu numai ca sunt extrem de utile, dar sunt si o metoda buna de a face reclama.

Produsele utilizate

Clientii nostri din zona hoteliera si a turismului spun ca cele mai de succes produse suveniruri personalizate sunt:

Seturile de baie/Lotiuni de corp

Prosoapele imprimate

Agende si pixuri

Termosuri

Lasă un răspuns