Termeni și Condiții


PREZENTARE GENERALĂ

Acest site web este operat de Insoluble Works SRL. Pe întreg site-ul, termenii „noi”, „noi” și „ai noștri” se referă la Insoluble Works SRL. Insoluble Works SRL oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorului, condiționat de acceptarea dvs. de toți termenii, condițiile, politicile și anunțurile menționate aici.

Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții (vezi pagina „Termeni și condiții”), inclusiv de politici suplimentare menționat aici și / sau disponibil de către link . Acești termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând fără limitare utilizatorii care sunt furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori ai conținutului.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți obligați de acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau sa utilizați niciun serviciu. Dacă acești termeni sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.

Orice funcții sau instrumente noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse termenilor și condițiilor. Puteți revizui în orice moment pe această pagină cea mai actuală versiune a termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești termeni prin publicarea actualizărilor și / sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Acestea ne oferă platforma online de comerț electronic care ne permite să ne vindem produsele și serviciile.

SECȚIUNEA 1 – TERMENI DE MAGAZIN ONLINE

Acceptând acești Termeni și condiții, reprezentați că sunteți cel puțin vârsta majorității în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majorității în statul sau provincia de rezidență și ne-ați dat consimțământul dvs. pentru permiteți oricăruia dintre minorii dvs. dependenți să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu puteți, în utilizarea Serviciului, să violați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind dreptul de autor).

Nu trebuie să transmiteți viruși sau orice cod cu caracter distructiv.

O încălcare sau încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la o încetare imediată a Serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 2 – CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui din orice motiv în orice moment.

Înțelegeți că conținutul dvs. (incluzând informațiile despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări de conformare și adaptare la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea în scris expresă de către noi .

Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta altfel acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 – PRACTICITATE, COMPLETENȚIE ȘI TIMPUL INFORMAȚIEI

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar cu informații generale și nu trebuie bazat pe sau utilizat ca unică bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Orice încredere pe materialul de pe acest site este pe propriul dvs. risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, nu sunt neapărat

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, nu sunt neapărat actuale și sunt furnizate numai pentru referința dvs. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 – MODIFICARILE SERVICIILOR ȘI PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără o notificare în orice moment.

Nu vom fi răspunzători pentru dvs. sau față de terți pentru nicio modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai corect culorile și imaginile produselor noastre care apar la magazin. Nu putem garanta că afișarea de orice culoare a monitorului computerului dvs. va fi exactă

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurilor produselor pot fi modificate oricând, fără notificare prealabilă, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă atunci când este interzisă.

Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. va răspunde așteptărilor dvs. sau că erorile din acest Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 – PRACTICITATEA INFORMAȚIEI DE FACTURARE ȘI A CONTULUI

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o faceți cu noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile cumpărate de persoană, de gospodărie sau de comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, aceeași carte de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau expediere. În cazul în care facem o modificare sau anularea unei comenzi, putem încerca să vă notificăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizate la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, în opinia noastră, par să fie plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte despre cumpărare și cont pentru toate achizițiile făcute la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după caz

Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de retur.

SECȚIUNEA 7 -INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente terțe pe care nu le monitorizăm, nici nu avem niciun control și nici o contribuție.

Dvs. recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la aceste instrumente „așa cum este” și „la fel de disponibile” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici o aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care rezultă din sau referitoare la utilizarea dvs. de instrumente terțe opționale.

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este pe deplin pe riscul și discreția dvs. și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii cu care instrumentele sunt furnizate de către furnizorii terți.

De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și / sau funcții prin intermediul site-ului (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste caracteristici și / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de serviciu.

SECȚIUNEA 8 – LEGĂTURI TERȚE

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin Serviciul nostru pot include materiale de la terți.

Link-uri terțe de pe acest site vă pot direcționa către site-urile terțe părți care nu sunt afiliate la noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau exactității și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materiale sau site-uri terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale terților.

Nu suntem răspunzători pentru daune sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile terță parte. Vă rugăm să consultați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamările, revendicările, preocupările sau întrebările referitoare la produse terțe trebuie să fie direcționate către terță parte.

SECȚIUNEA 9 – OBSERVAȚII, COMENTARII ȘI ALTE SUBVENȚII

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu înscrieri la concurs) sau fără o solicitare de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă poștală, sau altfel. (în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, oricând, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice alt suport orice comentarii pe care ni le transmiteți. Nu suntem și nu avem nicio obligație (1) să păstrăm în mod sigur niciun comentariu; (2) să plătească compensații pentru orice comentarii; sau (3) să răspundă la orice comentarii.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm la discreția noastră, sunt ilegale, jignitoare, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, pornografice, obscene sau de altfel obiectabile sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni de serviciu. .

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunui terț, inclusiv drepturi de autor, mărci comerciale, confidențialitate, personalitate sau alt drept personal sau proprietar. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale nelegale sau nelegale, abuzive sau obscene sau vor conține virus informatic sau alt malware care ar putea afecta în orice mod funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, pretindeți-vă că nu sunteți altcineva decât dvs., sau altfel ne înșelați pe noi sau terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți și exactitatea acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru comentariile postate de dvs. sau de către orice terț.

SECȚIUNEA 10 – INFORMAȚII PERSONALE

Transmiterea informațiilor dvs. personale prin magazin este reglementată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vizualiza Politica noastră de confidențialitate.y.

SECȚIUNEA 11 -EROARE, INACCURĂȚI ȘI OBSERVAȚII

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul Serviciului care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrieri ale produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produsului, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta eventualele erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi în cazul în care orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.) .

Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv fără limitare, informații privind prețurile, cu excepția cazului în care prevede legea. Nici o dată de actualizare sau actualizare nu a fost aplicată în cadrul serviciului sau pe niciun site web conex, nu trebuie să fie luate pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 -UTILIZĂRI INTERZISE

În afară de alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce reglementările, regulile, legile sau ordinele locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalce sau să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, vătămarea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care să fie sau să poată fi folosit în orice mod care să afecteze funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, alte site-uri web sau Internet; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) să trimită spam, phish, pharm, pretext, păianjen, crawl sau răzuit; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, alte site-uri web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.

SECȚIUNEA 13 – DECLARAȚIA GARANȚIILOR; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea dvs. de către serviciul nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigur sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de încredere.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau anulați serviciul în orice moment, fără a vă anunța.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea dvs. sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum este” și „la fel de disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expres sau implicit, incluzând toate garanțiile sau condițiile de comerciabilitate implicite, calitatea comerciabilă, starea de fitness pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și încălcarea.

În niciun caz Insoluble Works SRL, directorii, ofițerii, angajații, filialele, agenții, antreprenorii, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau autorizații de licență nu vor fi responsabili pentru orice vătămare, pierdere, revendicare sau orice directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială sau daune cauzale de orice fel, inclusiv, fără limitare profiturile pierdute, veniturile pierdute, economiile pierdute, pierderea de date, costurile de înlocuire sau orice daune asemănătoare, fie că au la bază contract, infracțiune (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care rezultă de la utilizarea oricăruia dintre serviciile sau a oricăror produse achiziționate folosind serviciul sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, incluzând, dar fără a se limita la, orice eroare sau omisiune în orice conținut, sau orice pierdere sau pagubă de orice fel suportată ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă sunt informați despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în limita maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 – DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să dețineți inofensiv Insoluble Works SRL și părintele nostru, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, antreprenorii, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, internii și angajații, inofensivi din orice cerere sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terț din cauza sau care rezultă din încălcarea dvs. a acestor Termeni de serviciu sau a documentelor pe care le încorporează ca referință, sau încălcarea oricărei legi sau a drepturilor unui terț.

SECȚIUNEA 15 – DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni de serviciu este considerată ilegală, nulă sau neaplicabilă, această prevedere va fi totuși executorie în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, iar porțiunea neexecutabilă va fi considerată ca fiind exclusă din acești Termeni de Serviciul, o astfel de determinare nu afectează validitatea și aplicabilitatea altor dispoziții rămase.

SECȚIUNEA 16 – REZILIEREA

Obligațiile și datoriile părților suportate înainte de data de reziliere supraviețuiesc încetării prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni de serviciu sunt eficienți, cu excepția cazului în care, sau de către noi sau noi, încetăm. Puteți încheia aceste Condiții de furnizare în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă, în singura noastră judecată, nu reușiți sau suspectăm că ați eșuat, să respectați orice termen sau dispoziție a acestor Termeni de serviciu, de asemenea, putem denunța acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne responsabil pentru toate sumele scadente. până la data de încheiere și inclusiv; și / sau, în consecință, vă poate refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUEA 17 – ÎNTREGUL ACORD

Neexercitarea sau punerea în aplicare a vreunui drept sau prevedere a acestor Termeni de serviciu nu va constitui o renunțare la acest drept sau dispoziție.

Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau cu privire la Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea Serviciului dvs., înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane. , fie oral sau scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).

Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate în raport cu partea care a elaborat.

SECȚIUNEA 18 – DREPTUL GUVERNANT

Acești Termeni de serviciu și orice acorduri separate prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile pe Bulevardul Mamaia nr. 296, Etaj 1, Constanta, CT, 900552, Romania.

SECȚIUEA 19 – MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICII

Puteți revizui versiunea cea mai actuală a Termenilor și condițiilor în orice moment, pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești Termeni de serviciu prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. sau accesul la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni de serviciu constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 – INFORMATII DE CONTACT

Întrebări despre Termenii și condițiile de furnizare ar trebui să ne fie trimise la adresa info@ilumi.ro.